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Auteur Karen Nachay |
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Adding ethnic flair to foods - Using authentic ethnic ingredients and flavors allows product developers the opportunity to bring excirement to their portfolios and to differentiate their products from competitors / Karen Nachay in Food Technology, 8 ([01/01/2010])
[article]
Titre : Adding ethnic flair to foods - Using authentic ethnic ingredients and flavors allows product developers the opportunity to bring excirement to their portfolios and to differentiate their products from competitors Type de document : Article Auteurs : Karen Nachay Article en page(s) : p.35-42 Langues : Anglais (eng) Catégories : [Thesagri] flaveur
[Thesagri] gastronomie
[Thesagri] goût
[Thesagri] produit culinaire
[Thesagri] restauration à thème
in Food Technology > 8 [01/01/2010] . - p.35-42[article] Adding ethnic flair to foods - Using authentic ethnic ingredients and flavors allows product developers the opportunity to bring excirement to their portfolios and to differentiate their products from competitors [Article] / Karen Nachay . - p.35-42.
Langues : Anglais (eng)
in Food Technology > 8 [01/01/2010] . - p.35-42
Catégories : [Thesagri] flaveur
[Thesagri] gastronomie
[Thesagri] goût
[Thesagri] produit culinaire
[Thesagri] restauration à thèmeExemplaires (1)
Code-barres Cote Support Localisation Section Disponibilité REV-00004564 8 - 01/01/2010 Revue Archives sous-sol Documentaires Disponible
[article]
Titre : Analyzing nanotechnology Type de document : Article Auteurs : Karen Nachay, Auteur Année de publication : 2007 Article en page(s) : 34-36 Langues : Anglais (eng) Catégories : [Thesagri] industrie agroalimentaire
[Thesagri] nanotechnologieNote de contenu : The use of nanotechnology in the food industry is relatively new, some companies are exploring and experimenting with the technology. Several organizations from around the world have introduced products based on nanotechnology.
in Food Technology > Vol.61, n°1 [01/01/2007] . - 34-36[article] Analyzing nanotechnology [Article] / Karen Nachay, Auteur . - 2007 . - 34-36.
Langues : Anglais (eng)
in Food Technology > Vol.61, n°1 [01/01/2007] . - 34-36
Catégories : [Thesagri] industrie agroalimentaire
[Thesagri] nanotechnologieNote de contenu : The use of nanotechnology in the food industry is relatively new, some companies are exploring and experimenting with the technology. Several organizations from around the world have introduced products based on nanotechnology. Exemplaires (1)
Code-barres Cote Support Localisation Section Disponibilité REV-00009680 Vol.61, n°1 - 01/01/2007 Revue Archives sous-sol Documentaires Disponible
[article]
Titre : Combating obesity Type de document : Article Auteurs : Karen Nachay, Auteur Année de publication : 2008 Article en page(s) : 24-33 Langues : Anglais (eng) Catégories : [Thesagri] nutrition
[Thesagri] obésité
[Thesagri] prévention
[Thesagri] santéNote de contenu : Obésité aux USA - Etat des lieux
in Food Technology > Vol.62, n°2 [01/02/2008] . - 24-33[article] Combating obesity [Article] / Karen Nachay, Auteur . - 2008 . - 24-33.
Langues : Anglais (eng)
in Food Technology > Vol.62, n°2 [01/02/2008] . - 24-33
Catégories : [Thesagri] nutrition
[Thesagri] obésité
[Thesagri] prévention
[Thesagri] santéNote de contenu : Obésité aux USA - Etat des lieux Exemplaires (1)
Code-barres Cote Support Localisation Section Disponibilité REV-00010340 Vol.62, n°2 - 01/02/2008 Revue Archives sous-sol Documentaires Disponible
[article]
Titre : Commodities get cool Type de document : Article Auteurs : Karen Nachay Article en page(s) : p.42-46 Langues : Anglais (eng) Catégories : [Thesagri] aliment
[Thesagri] étiquetage
[Thesagri] grande surface
[Thesagri] information du consommateur
[Thesagri] politique des prix
in Food Technology > 3 [01/01/2010] . - p.42-46[article] Commodities get cool [Article] / Karen Nachay . - p.42-46.
Langues : Anglais (eng)
in Food Technology > 3 [01/01/2010] . - p.42-46
Catégories : [Thesagri] aliment
[Thesagri] étiquetage
[Thesagri] grande surface
[Thesagri] information du consommateur
[Thesagri] politique des prixExemplaires (1)
Code-barres Cote Support Localisation Section Disponibilité REV-00004566 3 - 01/01/2010 Revue Archives sous-sol Documentaires Disponible
[article]
Titre : In search of sustainability Type de document : Article Auteurs : Karen Nachay, Auteur Année de publication : 2008 Article en page(s) : 38-49 Langues : Français (fre) Catégories : [Thesagri] développement durable
[Thesagri] industrie agroalimentaire
[Thesagri] nutrition
[Thesagri] stratégie d'entrepriseNote de contenu : Seeking to reduce energy costs and to protect the environment companies are exploring "green" manufacturing practices and sustainable/renewables packaging applications
in Food Technology > 07 [01/08/2008] . - 38-49[article] In search of sustainability [Article] / Karen Nachay, Auteur . - 2008 . - 38-49.
Langues : Français (fre)
in Food Technology > 07 [01/08/2008] . - 38-49
Catégories : [Thesagri] développement durable
[Thesagri] industrie agroalimentaire
[Thesagri] nutrition
[Thesagri] stratégie d'entrepriseNote de contenu : Seeking to reduce energy costs and to protect the environment companies are exploring "green" manufacturing practices and sustainable/renewables packaging applications Exemplaires (1)
Code-barres Cote Support Localisation Section Disponibilité REV-00009678 07 - 01/08/2008 Revue Archives sous-sol Documentaires Disponible PermalinkPermalinkPermalink
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